Nonkel Jef - Diana More - Ivo en Diana - Aloƫ Vera - Ivo Pauwels - Forever Living
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
   

De biografie van Diana More

Diana More is een artieste pure sang geboren in Noorderwijk en geen onbekende in de showwereld. Deze Kempense groeide op in een gezin van 10 kinderen en was al op vroege leeftijd gebeten door de muziekmicrobe.

Diana volgde vanaf haar zevende jaar notenleer, zang en dictie en behaalde met grote onderscheiding haar diploma, klassieke opleiding aan de muziekacademie HID te Lier.

Haar carrière begon reeds vroeg en ze nam deel aan vele talentenjachten en liedjeswedstrijden die haar vele eerste- en ereprijzen opleverden, ze heeft er uiteindelijk zo'n 137 gewonnen, waaronder:

- "Het Kampioenschap van het Hageland" (1ste prijs was een platencontract), haar allereerste single "De jongen van mijn hart".

- 3 maal "Het Kempisch Songfestival"

- In 1975 behaalde ze de tweede prijs in de                                                                                                                                       "Will Tura's Talententocht".                                                                                                                

 

In Nederland:

- "Voor de vuist weg" met Willem Duys in Nederland

- "De Gouden Palm" te Scheveningen (1ste prijs was een platencontract) en een jaar op tournee met Pierre Kartner

- "Springplank" een talentjacht van de KRO televisie.

... om er maar enkele te noemen

In 1977 bracht Diana haar tweede solo single uit maar onder een nieuwe artiestennaam:      Diana More. "Veel bittere tranen" en cover van Enny Denita en weer een schot in de roos. Een wals die op elk feest en dans- gelegenheid werd gedraaid of gespeeld.

Het bleef maar in stijgende lijn gaan, want in 1976 werd Diana de lead zangeres van de "Banny Bright Orchestra". Daar ontstond een gigantische internationale doorbraak. Samen met zanger Ruth Mc Kenny scoorde zij in elke hitparade met het nummer "Rocking in the street", wekenlang de meest gevraagde groep in "Dolle dinsdag", "Tros top 50", "Op volle toeren", "Nederland Muziekland", "Ren je rot", "Op losse groeven" en diverse andere programma's op TV, in Belgie, Nederland, Luxemburg en Duitsland.

Het orkest werd door vele artiesten gevraagd als begeleidingsgroep en Diana werkte dan als backing zangeres met verschillende begeleidingsorkesten van met o.a.: Bart Kaël, Willy Sommers, Garry Hagger, Gunther Neefs, Eddy Wally om maar enkele van onze Vlaamse artiesten te noemen, ook met onze noorderburen Ben Kramer, Anita Meyer, Rob De Nijs en Pierre Kartner.

Diana toerde rond met andere orkesten en bigbands in binnen-en buitenland. Ze nam ook deel aan de soundmix show, en ook aan het programma "Rosa & Modest", waar ze de eerste plaats behaalde.

Ze heeft ook in het feuilleton "Nonkel Jef" enkele gastrolletjes gespeeld.

Ondertussen is Diana More terug naar hartelust aan het optreden. Ook in het land verovert ze met haar kristalheldere stem en spontane uitstraling de harten van vele mensen met liedjes die ontroeren, muziek die ieder zal bekoren. Diana vindt live-contact, zin voor improvisatie en het gevoel en adrenaline bij elke productie belangrijk. Een zangeres die niet meer weg te denken is uit onze nationale muziekwereld. Door haar carrière heen zullen zangproducties wel altijd een bijzonder plaats in Diana's hart blijven.

Diana's repertoire is zeer uitgebreid: Edith Piaf, Mireille Mathieu, Liesbeth List, Corry Brokken, Barbra Streisand, Bette Midler, Shirley Bassey om maar enkele te noemen. Allemaal gelauwerde auteurs met waardevolle teksten over passie en emotie. Liedjes/chansons die net geen "Schlagers" werden, maar overeind bleven door hun grote klasse, zij het tekstueel of muzikaal. De eenheid van de liedjes ligt niet in een afgelijnde periode, maar wel in de emotionele raakpunten.

U merkt het ... Diana More is van vele markten thuis en deze innemende zangeres weet haar publiek van alle leeftijden te bekoren met een brede waaier van liedjes van vroeger en nu. Een optreden van haar is een afwisseling van Nederlands, Duits, Spaans en Engelstalige liedjes met inhoud, maar ambiance is altijd in de buurt. Diana More is een rasartiest.

 

 

 Wat is Forever F. I.T.

Bent u klaar voor een gezondere levensstijl, een slanker lijf en een fitter gevoel? Dan bent u klaar voor Forever F.I.T.


Dit programma bestaat uit drie onderdelen: C9, F15 en Vital5. Ontwikkeld door Forever voor een gezondere levensstijl, voor nu én voor de lange termijn. Forever F.I.T. is er voor iedereen. U stapt in op het niveau dat bij u past en bepaalt zelf in welk tempo u aan uw doelen werkt. Met F.I.T. kunt u grote sprongen maken of kleine stapjes zetten. Fit worden én blijven was nooit zo makkelijk. Forever F.I.T. is uw gids op weg naar LOOK BETTER. FEEL BETTER.

 


Lees meer op deze website... en start met C9!

 

http://www.foreverweightcare.com/Programma/Stap-1/C9

 

Let op: Als u op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om u te wenden tot een arts, voordat u begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement. De C9 en F15 zijn niet geschikt als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Winkel HIER:
https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=BEL&language=nl&distribID=310002057578

 

 

https://www.nonkeljef.flp.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forever, staat wereldwijd bekend als the Aloë Vera Compagny.

Wij zijn de grootste teler, producent en distributeur van de Aloë Vera producten ter wereld.
Forever verzorgt ruim 60% van de wereld productie van Aloë Vera en onze producten worden verkocht in 160 landen.
In 40 jaar is Forever uitgegroeid tot Aloë Vera specialist met ruime kennis over deze uitzonderlijke plant.
We begrijpen hoe je Aloë Vera optimaal toepast in producten en combineert met andere, krachtige ingrediënten uit de natuur.
Daarbij maken we graag gebruik van de nieuwste technieken innovatieve wetenschap.

“ Van keuken tot badkamer, van sportzaal tot schoonheidssalon en van schooltas tot reiskoffer, onze Aloë Vera kom je overal tegen”.

Over de kracht van Aloë Vera Een unieke plant vanwege de gel in de bladeren. 
Het is één van de oudste planten ter wereld. Al duizenden jaren wordt Aloë Vera gel gebruikt vanwege haar helende kracht.

Laat je verrassen door onze producten en ontdek zelf de kracht van Aloë Vera.

Ook geïnteresseerd in ons Marketingplan?
Bezoek dan: 

https://www.foreverliving.com/marketing/Join.do?store=NLD&language=nl&distribID=310002057581 

 
Wij zijn nog opzoek naar mensen zoals U in ons team.
In bijberoep.
Eerlijk en oprecht.

Wij willen U graag onze business voorstellen!                                                                                                                  

En U graag uitnodigen, kom eens luisteren naar wat wij U te bieden hebben vrijblijvend zonder enige verplichting!

Het is met veel enthousiasme dat we jou verwachten op onze exclusieve meeting over de dieptegang en kracht van de Network Marketing industrie.

Je kan informatie nog terugvinden op onze website:                                                                                                                          

www.takoda.biz 


https://www.takoda.biz/e-book 

                                                                                                                                

www.networkmarketingpro.be 
U kan net als ons in deze business stappen.

https://youtu.be/BwlLy7rFRHI

Sta je open voor een nieuwe uitdaging?
En wil je een extra inkomen?                                                                                                                                                                                                                                          Of jou partner?                                                          

Of kent U iemand die een extra centje wil bijverdienen?                                                                                                                                                 Parttime of Fulltime bijverdienste?
Leeftijd speelt geen rol
Stap uit jou comfort zone!
Durf terug je dromen uit de kast te halen!

Wil jij ook van thuis uit werken? 

Het heeft althans heel mijn leven veranderd en wil jullie ook hierbij helpen ! 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?